Opschorting lessen Da Jump

Covid-19 is helaas weer actueler dan ooit. De cijfers liegen er niet om. De media haalt aan dat de druk op de ziekenhuizen in grote mate toeneemt en dreigen vol te lopen. De meeste mensen kennen ondertussen ook wel iemand in hun verdere en zelfs de meer naaste omgeving die positief getest is geweest.
Als publiek toegankelijke (sport)accommodatie willen we echter niet wachten op de nieuwe protocollen die men ons op 23 oktober belooft mede te delen, maar willen we onze verantwoordelijkheid nemen in het belang van ieders gezondheid.
Om die reden hebben we, weliswaar met pijn in het hart maar met een hart voor allen die rechtstreeks of onrechtstreeks getroffen worden door covid-19, beslist om alle danslessen met ingang van 19 oktober 2020 voor minstens 1 maand op te schorten naar analogie van de horeca.
Zodra de situatie het toelaat zullen we zoals vorige keer ervoor zorgen dat we de gemiste lessen kunnen inhalen. Maar zolang de huidige situatie aanhoudt, kunnen we daarover niks concreets gaan uitwerken.
We hopen alvast op jullie begrip en hopen tevens jullie zo snel mogelijk terug op een gezonde en veilige manier te kunnen ontvangen.
Groetjes
Da Jump