Hervatting lessen vanaf 17 mei!

Oef, het is (hopelijk) zover. Na het positieve nieuws die in de loop van de dag naar buiten kwam en deze avond ook werd bevestigd, kijken we er al naar uit om iedereen terug te kunnen ontvangen om er alsnog een leuk dansseizoen van te maken.

Voor iedereen ouder dan 12 jaar en gemengde groepen is het nog eventjes wachten, maar voor alle groepen met uitsluitend 12 jarigen en jonger zullen we vanaf maandag 17 mei terug van start gaan om dan hopelijk in juni alle lessen te kunnen hervatten.

De meeste lessen zullen niet 1, maar 2 keer per week doorgaan. We hebben immers veel gemist en dus veel in te halen. Enkel voor grotere groepen is er voorlopig nog een uitzondering. Omwille van de coronamaatregelen is de grootte van de groep nog beperkt, waardoor die nog gesplitst zal moeten worden in een A en B groep. Deze zal daardoor aanvankelijk nog 1 keer per week doorgaan, maar zodra de situatie het toelaat zullen we ook overschakelen naar 2 lesmomenten per week.

Het nieuwe lessenrooster kan je op onze website terugvinden en we gaan tevens ons best doen om in de komende dagen iedereen persoonlijk te contacteren met hun persoonlijke planning.

Alle ouders en voogden zijn uiteraard ook altijd welkom en kunnen plaatsnemen op ons zonovergoten terras!

Tot dan(s)!